Accés directe als continguts

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Data oficial:16/08/2017

Capçalera web: Vista ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > S’actualitza la senyalització del camí de Sant Martí Xic

S’actualitza la senyalització del camí de Sant Martí Xic

20/02/2017

L’Ajuntament de Les Masies de Voltregà va sol·licitar a Diputació de Barcelona l’actualització dels cartells que senyalitzen el camí de Sant Martí Xic i els trams que connecten amb el GR i PR, amb l’objectiu d’oferir informació actualitzada a les persones usuàries de la ruta.

En una primera fase del projecte, es va fer un estudi per observar l’estat dels indicadors i recollir així tot el que era necessari modificar en la ruta. Seguidament, i en una segona fase, s’ha procedit al canvi de senyalització.

Aquesta actuació s’ha portat a terme amb l’objectiu de dotar la ruta de Sant Martí Xic de senyalització itinerant correcta i actualitzada ja que en alguns punts ni mancava l’indicador, estaven obsolets o havien patit actes vandàlics.

               

 

Arxivat a: Turisme
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/08/2017 a les 10:08h
Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ctra. C-17z, Pk. 70,400 casa Forta el Despujol. 08508 Masies de Voltregà

Telèfon: 938 570 028 - Fax: 938 570 079 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P0811600F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona