Accés directe als continguts

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Data oficial:24/09/2017

Capçalera del web - vista ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > El Vigilant de nit del Voltreganès rep un reconeixement a la seva tasca

El Vigilant de nit del Voltreganès rep un reconeixement a la seva tasca

23/03/2017

La Regió Policial Central dels Mossos d’Esquadra ha atorgat una felicitació pública individual al vigilant municipal, Sr. Tomàs Sierra Garcia, per la seva col·laboració amb el Cos de Mossos d’Esquadra.

La felicitació li serà lliurada en el decurs de l’acte institucional que amb motiu de la celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Central, tindrà lloc el dia 24 d’abril a les 12.30h al Teatre Kursaal de Manresa, acte al que tenen previst assistir els alcaldes de Sant Hipòlit i Les Masies de Voltregà.

El servei de vigilància nocturna es va posar en marxa per la voluntat de col·laboració entre els ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà i es va establir en el marc de la Comunitat de Municipis del Voltreganès.

Els ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà agraeixen la tasca i dedicació del Sr. Tomàs Sierra, en el seu servei com a vigilant de nit al territori. El seu treball i compromís són claus per mantenir la seguretat, com també ho és la informació que proporcionen els veïns/es per atendre incidències a la via pública dels dos municipis durant les nits.

Arxivat a: Comunitat de Municipis del Voltreganès, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/09/2017 a les 13:25h
Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ctra. C-17z, Pk. 70,400 casa Forta el Despujol. 08508 Masies de Voltregà

Telèfon: 938 570 028 - Fax: 938 570 079 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P0811600F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona