Accés directe als continguts

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Data oficial:19/09/2017

Capçalera del web - vista ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Dos esportistes del Club CAR-CP Voltregà aconsegueixen medalla d'or als Jocs Mundials d'Hivern Special Olympics

Dos esportistes del Club CAR-CP Voltregà aconsegueixen medalla d'or als Jocs Mundials d'Hivern Special Olympics

27/03/2017

Demà dimarts dia 28 a les 19.30h es farà recepció oficial als dos integrants del CAR CP Voltregà, Anna Molas i Carles Baucells, guanyadors de la medalla d'or i a l'equip del CPVoltregà femení, campiones de la Copa d´Europa 2017.

Dos esportistes del Club CAR-CP Voltregà, Anna Molas i Carles Baucells, han obtingut la medalla d’or als Jocs Mundials d’Hivern Special Olympics d’Àustria 2017, com a integrants de l’equip d’hoquei interior de la selecció espanyola.

Després d’un molt bon campionat, en la final la selecció espanyola d’hoquei interior es va enfrontar amb l'equip amfitrió d'Àustria, i va acabar guanyant una medalla d’or molt lluitada. Molas i Baucells han format part de la delegació catalana que ha participat als Jocs Mundials d’Hivern, formada per un total de 13 esportistes. Els Jocs Mundials d’Hivern han estat molt espectaculars i han aplegat més de 2.700 esportistes amb discapacitat intel·lectual de 107 nacionalitats diferents.

Demà dimarts dia 28 de març es retrà homenatge a aquest èxit, junt amb la Copa d'Europa de l'equip femení del CPVoltregà en una recepció oficial a l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà a les 19.30h.

Felicitats a tots per l’èxit merescut!

Arxivat a: Comunitat de Municipis del Voltreganès, Esports
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/09/2017 a les 13:53h
Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ctra. C-17z, Pk. 70,400 casa Forta el Despujol. 08508 Masies de Voltregà

Telèfon: 938 570 028 - Fax: 938 570 079 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P0811600F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona