Accés directe als continguts

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Data oficial:16/08/2017

Capçalera web: Vista ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Relació provisional d'aspirants admesos i exclosos per la provisió, amb caràcter interí, mitjançant concurs-oposició, d’una plaça de personal funcionari de la plantilla de personal de l’Ajuntament de les Masies de Voltregà, categoria administratiu/va.

Relació provisional d'aspirants admesos i exclosos per la provisió, amb caràcter interí, mitjançant concurs-oposició, d’una plaça de personal funcionari de la plantilla de personal de l’Ajuntament de les Masies de Voltregà, categoria administratiu/va.

29/03/2017

En el fitxer adjunt trobareu la relació provisional d'aspirants admesos i exclosos per les proves de selecció per la provisió, amb caràcter interí, mitjançant concurs-oposició, d’una plaça de personal funcionari de la plantilla de personal de l’Ajuntament de les Masies de Voltregà, categoria administratiu/va.

Arxius adjunts

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/08/2017 a les 10:08h
Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ctra. C-17z, Pk. 70,400 casa Forta el Despujol. 08508 Masies de Voltregà

Telèfon: 938 570 028 - Fax: 938 570 079 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P0811600F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona