Accés directe als continguts

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Data oficial:19/09/2017

Capçalera web: Vista ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > LES MASIES I SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ ORGANITZEN LA CAMINADA DEL PROGRAMA “A CENT CAP AL CENT”, CICLE DE PASSEJADES

LES MASIES I SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ ORGANITZEN LA CAMINADA DEL PROGRAMA “A CENT CAP AL CENT”, CICLE DE PASSEJADES

30/03/2017

Cent cinquanta participants provinents de Sallet, Esparreguera, Mollet del Vallès , les Masies i Sant Hipòlit de Voltregà  participen a la caminada de les Masies de Voltregà dins del Cicle de passejades per a gent gran “a cent cap al cent” per a persones majors de 60 anys. Programa impulsat per la Diputació de Barcelona , que va néixer l’any 2001 amb la intenció de promoure l’activitat física a l’aire lliure, fomentar les relacions interpersonals i donar a conèixer altres municipis de manera activa. Destinat a les persones majors de 60 anys.

 

La caminada s’ha dut a terme el 29 de març i ha està organitzada  per les Regidores d’Esports de l’Ajuntament de les Masies de Voltregà  i Sant Hipòlit de Voltregà en col·laboració amb el   MIT (Museu Industrial del Ter) i la gent gran dels dos municipis.

 

El recorregut  de 8 quilòmetres de distància , s’iniciava a la Piscina municipal en direcció a l’ermita de Fàtima i pel camí del  Vora Ter, fent parades en  diversos punts estratègics per observar  la gran quantitat d’aus migratòries, enmig d’una vegetació i una fauna generoses al costat de la llera del riu.

 

El cicle de caminades d’enguany s’ha realitzat amb els municipis de:  Sallent, Esparreguera, Mollet del Vallès i les Masies i Sant Hipòlit de Voltregà i properament es durà a terme la cloenda del programa a Granollers

 

 

Arxivat a: Esports
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/09/2017 a les 13:53h
Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ctra. C-17z, Pk. 70,400 casa Forta el Despujol. 08508 Masies de Voltregà

Telèfon: 938 570 028 - Fax: 938 570 079 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P0811600F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona