Accés directe als continguts

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Data oficial:16/08/2017

Capçalera web: Vista ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Es posa en marxa el CLUB JOVE DE LA FEINA, un espai per a la recerca de feina adreçat als joves

Es posa en marxa el CLUB JOVE DE LA FEINA, un espai per a la recerca de feina adreçat als joves

10/05/2017

Els ajuntaments de Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà oferiran un nou servei d’atenció als joves, en temes d’orientació laboral, que s’ubicarà als espais joves dels dos municipis per facilitar la proximitat dels seus usuaris.

Aquest servei s’iniciarà el proper dilluns dia 15 al Ganxo i quinzenalment es donarà servei alternativament al Ganxo i Biblioaccés de Vinyoles.

Aquest mes de maig, amb el dia 1 festiu, es farà el Club jove de la feina el dia 15 de maig al Ganxo i el dia 29 de maig al Biblioaccés.

En aquest espai de trobada, els joves podran fer consultes sobre l'àmbit laboral, informar-se de cursos, tallers, programes laborals, com també consultar ofertes formatives i laborals. Els joves disposaran d'eines i recursos per trobar feina de manera personalitzada segons cada cas, donat que comptaran amb el suport de la tècnica d'orientació i inserció laboral del Voltreganès que es desplaçarà als espais joves orientar i ajudar tots i totes els que s'hi vulguin adreçar.

Aquest servei és fruit del treball entre les àrees de Joventut i Desenvolupament Local dels ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i les Masies de Voltregà.

Arxivat a: Comunitat de Municipis del Voltreganès, Empresa i Ocupació, Joventut
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/08/2017 a les 10:08h
Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ctra. C-17z, Pk. 70,400 casa Forta el Despujol. 08508 Masies de Voltregà

Telèfon: 938 570 028 - Fax: 938 570 079 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P0811600F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona