Finalitza la formació "Metodologies per vendre i millorar els nostres establiments i comerços"

Divendres, 12 de maig de 2017 a les 00:00

Aquesta setmana s'ha realitzat al Voltreganès una formació adreçada a empresaris/es, emprenedors/es i propietaris/es de comerços, on s'ha parlat de canvis de model de negoci, tendències tecnològiques, nova realitat econòmica i models d'èxit, entre altres.
A la formació hi ha assistit una quinzena de persones, la majoria del Voltreganès, interessades a conèixer les actuals tendències del mercat en el sector detallista per trobar noves oportunitats i adaptar el comerç al detall a l'actual context econòmic.
Aquesta formació és la primera del programa formatiu per empreses i emprenedors al Voltreganès per aquest any 2017, programació organitzada des de les regidories de desenvolupament local dels ajuntaments de Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà.
Les properes formacions al Voltreganès seran les següents:

SESSIÓ CAFÈ EXPERTO "Vendre i vendre's, aquesta és la qüestió" amb Xavier Framis de Growing up
18 Maig 9.30 - 10.30 h
Lloc: CoGanxo de Sant Hipòlit de Voltregà
Cafès experto: col·loquis informals amb experts que et permetran compartir les teves inquietuds amb experts sobre temàtiques del teu interès.

CONVERSES FORA LA CAPSA
21 Setembre 9.30 - 11 h
Lloc: CoGanxo de Sant Hipòlit de Voltregà
Converses fora la capsa: taules col·loqui facilitades amb materials audiovisuals suggerents i provocadors que et permetran mirar més enllà, inspirar-te, pensar fora la capsa.

SESSIÓ KICK OFF
5 Octubre 9.30 - 11 h
Lloc: CoGanxo de Sant Hipòlit de Voltregà
Sessió de llançament "kick off", on se t'explicarà què és i què t’ofereix el programa, i que es porten a terme, cada mes, a diferents municipis de la comarca.

ESTRATÈGIES PER CAPTAR NOUS CLIENTS DES DEL PETIT COMERÇ
14 i 16 Novembre 14.30 - 16.30 h
Lloc: CoGanxo de Sant Hipòlit de Voltregà
Aquest taller explicarà des d'una vessant molt pràctica, quines tècniques existeixen per a captar públic nou. En aquest sentit, en primer lloc, s'exposarà una radiografia de la demografia de la zona. Tot seguit, es detallarà les particularitats dels hàbits de compra dels diferents segments i, a continuació, s'explicaran un seguit de mètodes per tal d'arribar a comunicar i persuadir nous perfils de clientela.

INSCRIPCIONS A: http://www.creaccio.cat/formacio/
Per dubtes o propostes podeu contactar amb l'àrea de desenvolupament local del Voltreganès.

Darrera actualització: 19.02.2019 | 10:29