Accés directe als continguts

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Data oficial:16/08/2017

Capçalera web: Vista ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Taller a La Caseta “Alimentació Saludable per a la gent gran”

Taller a La Caseta “Alimentació Saludable per a la gent gran”

12/05/2017

Ahir es va realitzar a La Caseta del Despujol el taller d’alimentació saludable per a la gent gran. L’objectiu és promoure conductes i estils de vida saludables en relació a l’alimentació en la gent gran.

El taller constava d’una presentació de la xerrada nutricional amb suport visual, un joc interactiu sobre àpats saludables i una breu classe d’estiraments i exercicis acompanyats de música clàssica. Per acabar un berenar complet de iogurt, fruita fresca de temporada i xarop de poma tot fent un tastet.

En el taller hi han participat una vintena de persones majors de 65 anys que han disfrutat, s’han conscienciat i han après  hàbits alimentaris que els poden ajudar a mantenir una vida activa. La valoració global és molt positiva i els hi han passat les dues hores aproximadament que durava el taller volant. 

Arxivat a: Benestar Social, Comunitat de Municipis del Voltreganès
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/08/2017 a les 10:08h
Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ctra. C-17z, Pk. 70,400 casa Forta el Despujol. 08508 Masies de Voltregà

Telèfon: 938 570 028 - Fax: 938 570 079 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P0811600F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona