Accés directe als continguts

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Data oficial:19/09/2017

Capçalera web: Vista ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > La Fàbrica d'Impuls a la Innovació es posa en marxa al Voltreganès amb una sessió de Cafè Experto a l'espai CoGanxo

La Fàbrica d'Impuls a la Innovació es posa en marxa al Voltreganès amb una sessió de Cafè Experto a l'espai CoGanxo

18/05/2017

L'Àrea de Desenvolupament Local del Voltreganès col·labora en un projecte d'apoderament per a l'ocupació, liderat per Creacció: La Fàbrica de l'Impuls a la Innovació. Es tracta d'un programa d'acompanyament a la inserció laboral i al canvi professional, que inclou diferents accions d'itineraris individualitzats, coaching i marqueting personal, així com sessions dissenyades per a obrir la ment, inspirar i clarificar l'horitzó professional dels participants: converses fora la capsa, cafès experto, sessions up-date...

En aquesta ocasió, el Voltreganès ha acollit el col·loqui "Vendre i vendre's, aquesta és la qüestió" amb Xavier Framis de Growing up, on s'ha parlat d'eines i mecanismes per posar en valor els projectes, projectar confiança en un mateix i generar reconeixement. A la sessió hi han assistit unes deu persones emprenedores i/o desocupades, amb diferents projectes, les quals han pogut exposar les seves inquietuds i dubtes.

Les següents sessions programades al Voltreganès són:

21 SETEMBRE 9.30h CONVERSES FORA LA CAPSA (1.5h)

Converses fora la capsa: taules-col·loqui facilitades amb materials audiovisuals suggerents i provocadors que et permetran mirar més enllà, inspirar-te, pensar fora la capsa.

5 OCTUBRE 9.30h SESSIÓ KICK OFF (1.25h)

Sessió de llançament “kick off”, on se t’explicarà què és i què t’ofereix el programa, i que es porten a terme, cada mes, a diferents municipis de la comarca.

COM?

Amb el disseny d’un itinerari personalitzat que inclou acompanyaments individuals (de coaching personal i màrqueting personal) i sessions grupals pensades per inspirar-te, obrir el teu camp de visió i ampliar el ventall de possibilitats.

PER QUI?

La Fàbrica de l’Impuls a la Innovació està adreçada a persones en situació d’atur o persones que o bé tenen estudis superiors (grau superior o universitat), o bé una llarga trajectòria professional.

COM ET POTS INSCRIURE?

Omple aquest formulari per rebre la informació del programa.

Assisteix a la sessió de llançament “kick off” que s’ofereixen cada mes a diferents municipis de la comarca.

Més informació: www.creaccio.cat/innovacio

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Comunitat de Municipis del Voltreganès, Empresa i Ocupació
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/09/2017 a les 13:53h
Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ctra. C-17z, Pk. 70,400 casa Forta el Despujol. 08508 Masies de Voltregà

Telèfon: 938 570 028 - Fax: 938 570 079 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P0811600F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona