Accés directe als continguts

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Data oficial:19/09/2017

Capçalera web: Vista ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Cloenda del consistori infantil del Voltreganès del curs 2016-2017

Cloenda del consistori infantil del Voltreganès del curs 2016-2017

26/05/2017

Ahir a la tarda va tenir  lloc la darrera sessió plenària del Consistori Infantil del Voltreganès presidida pels alcaldes dels dos municipis, Sergi Vilamala, Alcalde de Les Masies de Voltregà i Xavier Vilamala, Alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, i la regidora d’educació de Sant Hipòlit de Voltregà, Marta Colom.

La sessió es va realitzar a les sis de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Les Masies de Voltregà, on hi havia com a convidats els pares, professorat i població en general.

Durant la sessió, els regidors/es infantils van explicar l’experiència viscuda i la feina feta per part de tots ells, funcionament de les reunions, organització, presa de decisions, actuacions que s’han fet, propostes de millora....

A l’inici del curs, els regidors infantils van fer un seguit de propostes per  treballar aquest curs diferenciades en quatre blocs: activitats, manteniment, projectes i altres.

Es va concretar com a acció principal d’aquest curs la creació d’un grup d’escoltes, a part de fer un llistat de propostes adreçades a les millores del territori.

Tot i que ahir va ser el plenari de cloenda, la seva tasca continua fins el mes de setembre, que donaran el relleu als nous regidors/es.

Pel fet de ser format per dues poblacions, el Consistori Infantil  del Voltreganès, té una peculiaritat respecte a la resta de consistoris. El Voltreganès es treballa conjuntament tots els projectes d’educació com a línia única.

Arxivat a: Comunitat de Municipis del Voltreganès, Educació
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/09/2017 a les 13:53h
Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Ctra. C-17z, Pk. 70,400 casa Forta el Despujol. 08508 Masies de Voltregà

Telèfon: 938 570 028 - Fax: 938 570 079 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P0811600F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona