Les Masies de Voltregà remodelarà diversos carrers aquest estiu

Divendres, 14 de juliol de 2017 a les 00:00

L'ajuntament realitzarà diverses actuacions de millores previstes en el Pla de Mobilitat i d'Accessibilitat aprofitant la menor circulació de vehicles a l'agost.

A principis d'agost s'iniciaran diverses actuacions a carrers de la Gleva i Vinyoles. En concret a la Gleva es realitzaran obres d'asfaltat al carrer Ter i la continuació del Carrer Marquesos de Palmerola que es va obrir fa poc més d'un any i, a Vinyoles, al carrer General Galceran, Santa Llúcia, Passatge Sant Esteve i les aceres del tram inicial del Carrer Sant esteve. També es realitzaran millores per l'accessibilitat a l'entrada de l'Escola Bressol de Can Riva.

Les obres s'emmarquen dins el pla de mobilitat i accessibilitat aprovat pel ple municipal amb l'objectiu d'anar adequant els carres i places per persones amb mobilitat reduïda.

El cost previst de totes les actuacions previstes aquest estiu pugen a un total de 116.802 € finançades amb recursos propis.

Cap a la tardor hi ha prevista l'adequació de la plaça Països Catalans i l'aparcament del Mercat, millores pressupostades en 150.000 €

Darrera actualització: 18.02.2019 | 14:05