5a Edició del lliurament dels guardons InfoParticipa

Divendres, 27 d'abril de 2018 a les 10:00

L'Ajuntament de les Masies de Voltregà rep per 5è any consecutiu el Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local

La pàgina web de l'Ajuntament de les Masies de Voltregà renova el guardó amb la mateixa puntuació de transparència, del 100%, igual que en l'edició anterior.

El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que reconeix les bones pràctiques als webs de les administracions públiques locals de Catalunya: Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions.

L’avaluació ha estat coordinada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona, que ha valorat la informació que s’ofereix a la pàgina web de l’ajuntament de les Masies de Voltregà i també com es presenta a la ciutadania. Enguany les bones pràctiques s’han definit en 52 indicadors adaptats a la Llei de Transparència, que s’utilitzen per avaluar la informació publicada als webs dels Ajuntaments.

Podeu consultar tota la informació al web mapainfoparticipa.com

Darrera actualització: 26.04.2018 | 12:07