S'inaugura l'Street Workout, proposat pels joves del municipi

Dilluns, 23 de juliol de 2018 a les 00:00

És un equipament per fer activitat física a l'exterior ubicat a la zona esportiva del Despujol.

Les Masies de Voltregà ha posat en marxa l'Street Workout, un equipament esportiu proposat pels joves del municipi que permet fer activitat física a l'exterior, basat en el fitness i utilitzant el propi pes corporal. La instal·lació es va inaugurar el passat divendres 20 de juliol a la zona esportiva del Despujol i va comptar amb una exhibició a càrrec de “Aguilillas Crew” (grup esportiu integrat pels millors freestylers nacionals), una competició de la mà del grup comarcal Titan Bars (Titan Bars Battle-LMV18) i un taller obert per a tots els assistents.

L'equipament està format per diferents barres de dominacions; concretament són 3 barres paral·leles altes, 2 barres paral·leles baixes, 1 barra “monkey bar” inclinada adaptada a usuaris amb mobilitat reduïda i 2 baranes d'ascens també adequades per a aquest tipus d'usuaris. La seva posada en marxa ha tingut un cost de 11.458,70 €, als quals s'hi han de sumar uns 3.500 € corresponents a l'adequació del terreny i als treballs d'instal·lació. Les obres van començar el mes de maig de 2018 i han tingut una durada d'uns dos mesos.

L'Street Workout neix fruit de la demanda dels joves de les Masies de Voltregà a través dels processos participatius durant l'elaboració del nou Pla Local de Joventut per al període 2018-21, aprovat el passat mes de març.

Darrera actualització: 21.01.2019 | 18:33

Imatges