L'Ajuntament obté el compromís de Telefónica per instal·lar una antena

Dimarts, 26 de setembre de 2017 a les 00:00

L'Ajuntament de Les Masies Voltregà ha aconseguit el compromís de l'empresa Telefónica Móviles España per millorar la cobertura mòbil al municipi.

L'Ajuntament de Les Masies Voltregà ha aconseguit el compromís de l'empresa Telefónica Móviles España per millorar la cobertura mòbil al municipi. El consistori ha intermediat amb l'objectiu de localitzar i cedir els terrenys on s'instal·larà la nova antena, que ha de permetre complementar el servei que en aquests moments s'ofereix des de la torre situada al terme de Sant Hipòlit.

Les dues parts han signat recentment un conveni de cessió dels terrenys per al nou equipament, un espai de 50 metres quadrats situat a la zona dels dipòsits d'aigua que hi ha darrera de les oficines de l'empresa Bon Preu, al peu de l'antiga carretera N-152. Les obres d'adequació aniran a càrrec de Telefónica, que encara no ha informat al consistori de la data d'inici ni dels terminis d'execució previstos.

La millora de la cobertura mòbil és una reivindicació històrica de les Masies de Voltregà, a la qual l'Ajuntament ha fet front davant de les queixes dels veïns. L'acord arriba després de vuit anys de negociacions, que s'inicien l'any 2009.

Darrera actualització: 27.09.2017 | 12:33