Les Masies de Voltregà tanca el 2018 amb deute 0

Dimarts, 2 d'abril de 2019 a les 00:00

El tancament aprovat posa de manifest la gestió de l’ajuntament realitzada durant el 2018 en els aspectes econòmics, financers, patrimonials i pressupostaris.

La comissió de comptes informa favorablement el tancament del compte general de l’exercici 2018 amb un saldo positiu i el nivell d’endeutament més baix dels últims vint anys; i on es constata la bona gestió de l’equip de govern municipal que ha rebaixat a 0 € el deute municipal heretat del govern de CiU i ERC, l’any 2003.

Les dades econòmiques donen un estat de sanejament municipal molt bo, amb un deute viu d’un 0 % i una càrrega financera, també d’un 0 %.

El romanent de tresoreria de l’exercici liquidat és 1.582.915,66 € que es destinarà a inversions financerament sostenibles contemplades en el Pla de Govern com són les millores en serveis, equipaments i carrers, entre altres actuacions.

En el Ple la regidora d’hisenda de les Masies de Voltregà, Gemma Sánchez, va manifestar que “la bona salut econòmica de l’ajuntament rau en una gestió acurada dels recursos municipals i a una planificació en la creació de nous serveis i equipaments que ha tingut sempre en compte un  pla econòmic-financer per al manteniment i funcionament dels serveis i equipaments. No hem deixat res a l’atzar”, ha manifestat la tinent d’alcalde de l’àrea econòmica.

Darrera actualització: 03.04.2019 | 10:25