Nova entrega de beques de la Fundació La Farga

Dilluns, 30 de juliol de 2018 a les 00:00

La Fundació La Farga ha fet entrega aquest divendres 27 de juliol de les beques que destina a habitants de les Masies de Voltregà, Sant Joan de les Abadesses i treballadors i familiars de La Farga.

L’acte ha comptat amb la presència del president de La Fundació La Farga, Oriol Guixà, l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué, Montserrat Tallant, primera tinent d’alcalde i la regidora d’ensenyament, cultura i comunicació de l’ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i la primera tinent d’alcalde i la regidora d’hisenda i urbanisme de l'ajuntament de les Masies de Voltregà, Gemma Sánchez.

Enguany, s’ha establert un nou model d’atorgament de beques que es centra en una única convocatòria a la qual s’hi destinen més recursos. Aquest canvi pretén agilitzar i equilibrar l’atorgament de beques i, alhora, aconseguir que se’n beneficiïn més persones. De fet, aquest curs 2018-19 s’han atorgat un total de 24 beques l’import de les quals ha estat de 48.000 €. Les beques concedides es centren en 3 àmbits: estudis orientats a l’obtenció de títols oficials i no oficials superiors, beques d’idiomes, beques per a residents de les Masies de Voltregà i Sant Joan de les Abadesses.

Oriol Guixà, durant l’acte ha volgut encoratjar a tots els becats i ha mostrat el compromís de La Fundació La Farga de seguir oferint ajudes dins aquest àmbit: “El millor que pots oferir a algú és formació, ja que t’aporta valor per sempre”.

Darrera actualització: 21.01.2019 | 18:09