Salutació de l'Alcalde

Benvinguts/udes al web de l'Ajuntament de les Masies de Voltregà,                           

La societat del coneixement ens ofereix la possibilitat de mantenir-nos permanentment relacionats i atents a tot allò que passa al nostre entorn. Per això us animo a què navegueu per la web i que aquesta plataforma virtual sigui un espai d'interrelació i d'informació, un instrument per intensificar les relacions entre administració i ciutadania, entre el teixit social i econòmic i el conjunt de la població.

La nostra web ha de ser un canal de relació útil, eficaç i amable entre l'Ajuntament i els veïns i les veïnes de les Masies de Voltregà. D'aquí els nostres esforços per ampliar-ne els continguts, millorar-ne l'accessibilitat i avançar cap a una major transparència. I, crec, que estem en el bon camí perquè la nostra pàgina ha assolit un excel·lent en el grau de transparència de la informació publicada, cosa que l'ha feta mereixedora del segell inforparticip@ que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona conjuntament amb la Generalitat de Catalunya.

Però no ens volem quedar aquí i em comprometo a seguir fent que l'Ajuntament i, pel que em toca directament, l'Alcaldia, sigui una porta oberta a tothom, facilitadora i estimuladora de les energies i de les idees que tenim pel nostre poble. El disseny de la nova web vol facilitar, encara més, l'accés a la informació pública, rendir comptes i implicar la ciutadania en les decisions del govern municipal tal i com ja hem fet amb els processos participatius dels diversos plans aprovats: pla de mobilitat, d'accessibilitat, de l'aigua, d'igualtat, d'equipaments esportius, etc. Ha passat el temps de governar per a la ciutadania, ara toca governar amb la ciutadania. La proximitat no ha de ser fruit de la voluntarietat, sinó una obligació i hem de posar a l'abast totes les eines per a assolir-la.

Us convido a visitar el web  www.lesmasiesdevoltrega.cat , a informar-vos aquí de tot allò que necessiteu, a expressar la vostra opinió i fer els vostres suggeriments i propostes

 

Sergi Vilamala i Bastarras

Alcalde 

Contacta amb l'alcalde

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 10.05.2018 | 14:38
Darrera actualització: 10.05.2018 | 14:38