Comunicat de l'equip de govern de l'ajuntament de les Masies de Voltregà

Dilluns, 23 d'octubre de 2017 a les 13:00

Tal i com hem vingut fent al llarg de tot el procés iniciat que ens ha dut fins al dia d’avui, refermem el nostre compromís amb el diàleg i la sortida negociada al conflicte, i amb la defensa de la convivència i de la unitat de tota la ciutadania sota els valors de la democràcia, que ens emparen a tots i totes. Creiem que la ciutadania s’ha d’expressar democràticament a les urnes per obrir una via de diàleg que doni resposta a l’actual situació

1- Vam ser escollits per votació dels veïns i veïnes de les Masies de Voltregà amb un programa que únicament parlava de les Masies de Voltregà i d'allò que podem fer com a regidors/es segons les competències que ens té assignades la Llei de Bases de Règim Local.

2- Cada regidor/a de Govern és lliure de pensar i opinar el que cregui de les actuacions que no tenen res a veure amb les competències municipals i avui, el 6 regidors/es de Govern coincidim en expressar el nostre més radical desacord i rebuig a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució i les mesures que se'n deriven.

3- Com a regidors/es no validarem la posada en marxa de les mesures que s’apliquin i validarem una convocatòria a les urnes dels ciutadans.

4- Reiterem la necessitat de recuperar l'Estatut que vam votar en referèndum els ciutadans de les Masies de Voltregà.

5- Instem als govern de l'Estat i la Generalitat a negociar una solució política i  asseure's a parlar, sense exclusions ni concicions prèvies.

Darrera actualització: 08.02.2019 | 10:53