Ple del 2 de novembre de 2017

Divendres, 3 de novembre de 2017 a les 00:00

Acord dels grups municipals de les Masies de Voltregà de condemna a l'empresonament dels consellers/es.

Tal i com vam fer amb motiu de la mesura cautelar de presó dictada contra els presidents de l’ANC i d’Òmnium, també considerem que la mesura cautelar de presó incondicional dictada contra els  consellers/es de la Generalitat és desproporcionada.

Mai s’hauria d’haver arribat a aquesta situació perquè sempre hem dit que els problemas polítics requereixen solucions polítiques.

Per a nosaltres és un dia trist i considerem la negociació política l’única via per establir els canvis necessaris a través del diàleg, la negociació i l’acord dins el respecte dels principis democràtics.

El ple també va aprovar rebutjar l’aplicació del 155 a proposta del grup socialista i es van rebutjar dos propostes sobre el mateix sentit presentades pels grups de l’oposició a l’estar ja aprovada una moció sobre el rebuig a l’aplicació del 155, segons va manifestar el portaveu del grup de govern.

També es va aprovar per unanimitat una moció presentada per SOM Voltregà demanant l’alliberament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart i l’adhesió a la compra centralitzada de serveis ofert per l’Associació Catalana de Municipis i el Consorci Català pel Desenvolupament.

Darrera actualització: 08.02.2019 | 10:25