Es convoca el Consell Escolar Municipal de les Masies de Voltregà

Dimarts, 7 de novembre de 2017 a les 00:00

La Sala de plens de l’Ajuntament de les Masies de Voltregà ha acollit aquest dilluns, 6 de novembre, el Consell Escolar Municipal, un òrgan de participació, de consulta i d’informació que permet tractar tots els temes educatius que afecten al municipi.

Hi han assistit diferents representants dels centres educatius de primària i secundària i de la llar d’infants, així com representants de professors, de pares i mares d’alumnes, de les AMPA, i dels diferents grups polítics municipals.

L’acte l'ha presidit l’alcalde i regidor d’educació, Sergi Vilamala, i s'hi han tractat diferents temes d’interès per la comunitat educativa com: la formació per a professorat, relacionada amb temes de primers auxilis i píndoles de salut, els projectes educatius per a infants i joves, com pot ser el teatre en anglès, les sessions de lectura, les activitats de pau, entre d’altres.

Tal i com ha apuntat l’alcalde, es realitzarà un treball i posada  en comú amb les escoles i un pla de treball anual, adequat a les necessitats del municipi.

Darrera actualització: 07.11.2017 | 10:06