Antoni Vilella Pladevall

Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés (PSC-CP)

SEGON TINENT D'ALCALDE
REGIDOR D'ESPORTS I CULTURA
Telèfon: 938 570 028 · Fax: 938 570 079
masiesv@diba.cat

Acabats els estudis obligatoris, els complementa amb diferents cursos d’idiomes,  informàtica, manipulació d’aliments, etc. Treballa com a comercial d’una empresa de serveis.

Ha estat durant trenta-cinc anys membre de la comissió de Festes de La Gleva, vint-i-cinc dels quals com a president. Vint anys membre del Club Escacs La Gleva, dels quals 15  com a president.  Ha estat monitor d’escacs a diferents escoles de primària del Voltreganès (10 anys al CEIP Abat Oliba de Sant Hipòlit de Voltregà i cinc anys al CEIP Comtes de Lacambra de Les Masies de Voltregà). Durant quinze anys ha estat entrenador de futbol, vuit d'ells del CF Voltregà. També ha set delegat del club d'hoquei CP Voltregà i col·labora des del club d’escacs amb la Marató de TV3. També ha estat membre de la Fundació del Club Patí Voltregà, ha participat en el Cor de la Veu de Sant Hipòlit de Voltregà i ha estat president de l'AMPA de l'escola bressol Can Riva. Des de l’any 2003 forma part de l'equip de govern. Durant la primera part de l'actual legislatura ha estat al capdavant de la regidoria d’Esports, Hisenda i Participació ciutadana, el dia d'avui continua davant la regidoria d'Esports i és també regidor de Cultura.

 

Retribucions: El regidor, Antoni Vilella Pladevall, no percep retribucions pel desenvolupament de les seves funcions. No obstant això, percep les següents indemnitzacions previstes:

Per assistència al Ple Municipal: 120 € per sessió.
Per assistència a les Juntes de Govern Local: 120 € per sessió.
Per assistència a les Comissions Informatives: 50 € per sessió.

Declaració de béns i activitats: Consulta les dades de la declaració d'interessos, béns i activitats del regidor, Antoni Vilella Pladevall, en la documentació adjunta.

Darrera actualització: 08.02.2019 | 11:59