Montserrat Mas Mauri

Som Voltregà - Acord Municipal

info@somvoltrega.cat

Em defineixo com una persona senzilla, familiar, amb iniciativa, amb força, lluitadora, treballadora i creativa. M’agrada el treball en equip, aportar el millor de mi en tots els projectes i, sobretot, sempre busco la superació en tot. M’agrada ajudar a les altres persones, és un motiu molt important a l’hora de fer un projecte amb una finalitat social. Sóc una persona adaptable i flexible, sempre miro la postura dels altres abans d’arribar a cap conclusió ja que tot es pot millorar. Li dono molta importància a la formació constant i l’experiència, bàsic per avançar en la vida i en el món professional.

Sóc educadora de lleure, actualment treballo a l’escola Comtes de Lacambra de Vinyoles i a l’escola de la Sínia de Vic (per l'empresa 7 i tria) formant part del comitè d'empresa i delegada de salut. Professora de scrap en centres cívics i instituts de la comarca.

Dedico les meves hores lliures a l’entitat de lleure i cultura Bandolers de Vinyoles, on m’encarrego de la coordinació i gestió pedagògica dels casals i tallers que es realitzen a Vinyoles i festes populars.

Espero estar a l’altura com a regidora, hi posaré tota l’energia que sigui necessària. Agraeixo molt la confiança i l’oportunitat. Arribo, doncs, molt conscient de la responsabilitat i l’exigència que això suposa. S’ha de fer més amb menys. I, sobretot, treballar per garantir el creixement i el benestar de cara al nostre futur.

Retribucions: La regidora, Montserrat Mas Mauri, no percep retribucions pel desenvolupament de les seves funcions. No obstant això, percep les següents indemnitzacions previstes:

Per assistència al Ple Municipal: 180 € per sessió.
Per assistència a les Juntes de Govern Local: 180 € per sessió.

Declaració de béns i activitats: Consulta les dades de la declaració d'interessos, béns i activitats de la regidora, Montserrat Mas Mauri, en la documentació adjunta.

Darrera actualització: 10.07.2019 | 09:22