Montserrat Mas Mauri

Som Voltregà - Acord Municipal

Telèfon: 938 570 028 · Fax: 938 570 079
montsemasmauri@gmail.com

Em defineixo com una persona senzilla, familiar, amb iniciativa, amb força, lluitadora, treballadora, creativa i feminista. M'agrada el treball en equip, aportar el millor de mi en tots els projectes i, sobretot, sempre busco la superació en tot. M'agrada ajudar a les altres persones, és un motiu molt important a l'hora de fer un projecte amb una finalitat social. Sóc una persona adaptable i flexible, sempre miro la postura dels altres abans d'arribar a cap conclusió, ja que tot es pot millorar. Li dono molta importància a la formació constant i l'experiència, bàsic per avançar en la vida i en el món professional.

Directora i educadora de lleure, educadora especialitzada en trastorn de la conducta i discapacitat, educadora emocional per infants, mediadora escolar.

Estic molt involucrada en els temes de perspectiva de gènere, on em vaig formant; igualtat d'oportunitats entre dones i homes en el treball. Perspectiva de gènere als projectes; disseny, avaluació i seguiment.

Secretària de la dona al Voltreganès d'ERC.
Vocalia d'igualtat a l'executiva de cultura d'ERC.
Membre de l'executiva de dones d'ERC.

Actualment i des de fa uns 8 anys, treballo a l'escola Comtes de Lacambra de Vinyoles.

Espero estar a l'altura com a regidora, hi posaré tota l'energia que sigui necessària. Agraeixo molt la confiança i l'oportunitat. Arribo, doncs, molt conscient de la responsabilitat i l'exigència que això suposa. S'ha de fer més amb menys. I, sobretot, treballar per garantir el creixement i el benestar de cara al nostre futur.

Retribucions: La regidora Montserrat Mas Mauri, no percep retribucions pel desenvolupament de les seves funcions (2019 - 2023).

Declaració de béns i activitats: Consulta les dades de la declaració d'interessos, béns i activitats de la regidora, Montserrat Mas Mauri, a la documentació adjunta.

Indemnitzacions vigents legislatura 2019 - 2023:
Per assistència al Ple: 180 € per sessió.
Per assistència a la Comissió Especial de Comptes: 40 € per sessió.

 

Instagramhttps://www.instagram.com/montse_mas_mauri/

Twitterhttps://twitter.com/Muntsa76

Facebookhttps://www.facebook.com/montse.masmauri

 

Darrera actualització: 17.02.2023 | 15:08