Sergi Vilamala Bastarras

Sumem per les Masies de Voltregà - CP

ALCALDE. ÀREA D'HISENDA I URBANISME 
Telèfon: 938 570 028 · Fax: 938 570 079
lmv.alcaldia@diba.cat

Llicenciat en Filologia Catalana i amb Postgrau en Gestió de Govern Local per la UB.

Entra en la política municipal l’any 1991 participant en la fundació de l’IPMO (Independents del Progrés Municipal d’Osona) fruit de la fusió de grups municipals independents de la comarca d’Osona i del PMO (Progrés Municipal d’Osona). L’any 1996 ingressà al PSC on actualment és el Primer secretari de la Federació d'Osona.

El 1999 va ser escollit regidor de l’Ajuntament de les Masies de Voltregà i des del 14 de juny de 2003 és l’alcalde de les Masies de Voltregà.

Té experiència en la gestió de l’administració pública com a Cap del Servei de Joventut i Cap de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona.

Ha estat: Diputat al Parlament de Catalunya, Conseller Comarcal de Turisme i President d'Osona Turisme, Vocal de la comissió de mancomunitats de la Federació de municipis i províncies i Vocal del Consell de Protecció de la Natura de la Generalitat de Catalunya.

Retribucions: L'alcalde, Sergi Vilamala Bastarras, no percep retribucions pel desenvolupament de les seves funcions. No obstant això, percep les següents indemnitzacions previstes:

Per assistència al Ple Municipal: 180 € per sessió.
Per assistència a les Juntes de Govern Local: 180 € per sessió.

Declaració de béns i activitats: Consulta les dades de la declaració d'interessos, béns i activitats de l'alcalde, Sergi Vilamala Bastarras, en la documentació adjunta.

Darrera actualització: 21.08.2019 | 08:43