Àrea d'Educació i Salut Pública

L'Àrea d'Educació, treballa per millorar la qualitat de l'ensenyament. Per aquest motiu participa activament en l'escolarització dels alumnes de les Masies de Voltregà, té representació en els  consells escolars de les escoles del municipi i coordina el manteniment dels centres públics d'educació primària. També organitza i coordina cursos destinats a tota la població i col·labora de manera activa amb les entitats i associacions que organitzen activitats dins de l'àmbit de l'ensenyament.  

D'aquesta àrea depèn l'escola Bressol Can Riva.

L'Àrea de Salut Pública té com a competències pròpies el control dels establiments alimentaris, l'elaboració del cens d'animals de companyia, la recollida de gats i gossos abandonats, el control de plagues, el control de la legionel·losi i la prevenció del consum de drogues.

Per portar a terme aquestes actuacions s'han signat convenis de col·laboració amb entitats supramunicipals com la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal d'Osona. Compta a l'assessorament d'experts per a la realització de campanyes relacionades amb la millora de la salut pública i rep ajuda de veïns i veïnes  voluntaris/ries perquè aquestes puguin portar-se a terme.

Ajuntament de les Masies de Voltregà, casa Forta el Despujol, ctra. C-17z, pk.70.400 - 08508 Les Masies de Voltregà - Barcelona
Nom de contacte: Sergi Vilamala Bastarras (PSC-CP)
Telèfon: 938570028
Fax: 938570079
Correu electrònic: masiesv@diba.cat
Lloc web: www.lesmasiesdevoltrega.cat
Horari:  
Hores convingudes
Darrera actualització: 08.03.2019 | 09:31