10 Anys Apostant per l'Educació del territori

Dijous, 21 de gener de 2016 a les 00:00

El passat divendres 15 de gener la Fundació la Farga ha fet entrega de les beques per a estudis superiors i casals de Nadal a treballadors, fills de treballadors de La Farga i població de les Masies de Voltregà. Aquest és el desè any consecutiu que la Fundació la Farga atorga aquestes beques i que al llarg d'aquesta dècada n'ha atorgat més de 500. Per aquesta convocatòria s'han concedit 47 beques per un import total de 59.594,39 €

Oriol Guixà, President del Patronat de la Fundació la Farga comenta "Una dècada donant beques de forma ininterrompuda és sinònim d'un gran compromís de la companyia pel desenvolupament professional dels joves que viuen a la nostra comarca. És una aposta ferma pel futur de les noves generacions perquè tinguin l'oportunitat d'estudiar i tenir un futur de qualitat".

Sergi Vilamala, alcalde de les Masies de Voltregà: "Agraïts novament pel compromís d'una companyia que mira el seu projecte amb ulls internacionals però que mai deixa de banda la seva visió més social amb els veïns i veïnes del nostre municipi".

La Fundació La Farga, pertanyent al grup holding familiar metal·lúrgic de La Farga, va ser fundada amb una voluntat de crear valor i riquesa en el seu entorn més proper. Un dels seus principals actius és l'obertura del Museu del Coure. Un espai inaugurat el 2008 i que des d'aleshores ja ha rebut més de 30.000 visites d'arreu del món.

Darrera actualització: 05.03.2019 | 12:10