Esports

L'Àrea d'Esports treballa per facilitar la pràctica esportiva a tota la població oferint programes esportius per a totes les edats, donant suport a projectes d'entitats i clubs esportius. Això és possible dotant al territori d'una xarxa d'equipaments esportius repartits per tot el municipi.

Objectius

. Organitzar esdeveniments esportius.
. Coordinar i assessorar les entitats esportives del municipi.
. Mantenir i gestionar la xarxa d'equipaments esportius municipals.
. Coordinar l'ús i la utilització de les instal·lacions esportives.
. Programar i potenciar activitats esportives per a diversos col·lectius (infants, gent gran, adults, joves, persones amb diversitat funcional, etc.).
. Donar suport a les iniciatives dels col·lectius privats (clubs, entitats esportives).
. Coordinar i gestionar la piscina municipal.
. Fomentar activitats de promoció de la salut.

Notícies

  • 31 de gener de 2023 Cicle de Marxa Nòrdica a Vilanova del Vallès Vilanova del Vallès

    Avui s'ha dut a terme la 1a caminada del cicle de marxa nòrdica 2023. Un centenar de persones de Molins de Rei, Lliçà d'Amunt, Vilanova del Vallès i les Masies de Voltregà hem conegut el municipi de Vilanova del Vallès i el seu entorn fent activitat física.

  • 26 de gener de 2023 Marxa nòrdica per a tothom Marxa nòrdica tothom

    Els Serveis d’Esports de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de diferents municipis, us convidem a participar en el CIRCUIT DE CAMINADES DE MARXA NÒRDICA PER A TOTHOM.

  • 19 de gener de 2023 Any nou, material nou a la piscina municipal Piscina

    Els infants dels cursets de natació de la piscina de les Masies de Voltregà ja gaudeixen de tot el material nou perquè a través del joc puguin desenvolupar diferents habilitats a l'aigua, tot fent punteria, aprenent l'abecedari i els números, passant per una passarel·la i fins i tot baixant pel tobogan.

Darrera actualització: 31.08.2021 | 12:54