Esports

L'Àrea d'Esports treballa per facilitar la pràctica esportiva a tota la població oferint programes esportius per a totes les edats, donant suport a projectes d'entitats i clubs esportius. Això és possible dotant al territori d'una xarxa d'equipaments esportius repartits per tot el municipi.

Objectius

. Organitzar esdeveniments esportius.
. Coordinar i assessorar les entitats esportives del municipi.
. Mantenir i gestionar la xarxa d'equipaments esportius municipals.
. Coordinar l'ús i la utilització de les instal·lacions esportives.
. Programar i potenciar activitats esportives per a diversos col·lectius (infants, gent gran, adults, joves, persones amb diversitat funcional, etc.).
. Donar suport a les iniciatives dels col·lectius privats (clubs, entitats esportives).
. Coordinar i gestionar la piscina municipal.
. Fomentar activitats de promoció de la salut.

Notícies

  • 29 de setembre de 2023 Aquest cap de setmana t'espera la Supercopa d'Europa WSE

    Esdeveniment històric al Voltreganès no et perdis aquest espectacle únic! El CP Voltregà amb la col·laboració dels Ajuntaments de les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà, acollirà l'edició d'enguany de la WSE Continental Cup amb la presència dels 4 millors equips d'Europa.

  • 21 de setembre de 2023 Obertes les pistes de pàdel Pàdel

    Un cop acabades les vacances d'estiu tornen en funcionament les pistes de pàdel de la Zona Esportiva Municipal del Despujol.

  • 19 de setembre de 2023 Presentació oficial de la Supercopa d'Europa Presentació Supercopa Europa

    Ahir va tenir lloc l'acte de presentació de la Supercopa d'Europa (WSE Continental Cup) organitzada pel Club Patí Voltregà conjuntament amb els ajuntaments de les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà i que se celebrarà al Victorià Oliveras de la Riva, el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d'octubre.

Darrera actualització: 01.08.2023 | 10:47