Desenvolupament Econòmic i Ocupació

L'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació treballa en accions i projectes que donen suport al comerç local, facilita itineraris a seguir a persones emprenedores que tenen una idea de negoci, posa en valor el sector del turisme, orienta a persones que es troben en situació d’atur o amb interès de millorar professionalment. Treballa per optimitzar l’economia del municipi i donar més visibilitat als diferents sectors econòmics, des d’una perspectiva més integradora.

Està formada per tres eixos principals:

. Desenvolupament Local
. Promoció Econòmica
. Ocupació

Notícies

 • 11 d'abril de 2024 Servei públic de consum Servei públic consum

  Aquest matí ens ha visitat la UMIC (Unitat Mòbil d'Atenció al Consumidor) a les Masies de Voltregà i ha rebut un total de 5 consultes de temes financers, subvencions de plaques i factures de subministraments.

  Aquest servei va agafant embranzida, estigueu pendents de la seva següent visita al municipi i no dubteu a visitar-los per qualsevol tema de consum que us preocupi.

 • 10 d'abril de 2024 Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor al Voltreganès UMIC abril

  Demà dijous 11 d'abril, torna la unitat mòbil d'informació al consumidor a Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà. Atendrà gratuïtament les vostres peticions, dubtes i queixes relacionades amb els drets dels consumidors de temes com pot ser la telefonia mòbil, compres, serveis, etc.

 • 8 d'abril de 2024 Campanya “A l’abril cada paraula val per mil” Campanya Abril paraula mil

  Avui iniciem la dotzena edició de la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” a Osona!

Activitats

Darrera actualització: 01.08.2023 | 10:47