Festa Major de Vinyoles 2022

Dimarts, 12 de juliol de 2022 a les 08:00

De dijous 7 a diumenge 10 de juliol, vam celebrar la Festa Major de Vinyoles 2022 amb bon temps i molta participació.

Dijous un centenar de persones van gaudir de l'espectacle d'humor "El crèdit" a càrrec de Rai Sanchez i Joan Salarich dirigit per Gabriel Salvans. Una obra teatral que tracta de la vida quotidiana d'un senyor que vol demanar un crèdit i com que no li atorguen, busca el xantatge al banquer per aconseguir-lo.

Divendres 8 de juliol va ser el torn de la pallassa Gina Segura amb l'espectacle Wooooow i el pregó a càrrec de la farmacèutica de Vinyoles, Agnès Camps. A les 20.30 h es va fer la botifarrada, amb unes 250 persones assistents. Finalment, el concert de versions amb Waikiki Band i Juantxitos, on joves i grans van poder cantar i ballar.

Dissabte a la tarda vam poder jugar al parc de la Serreta amb tot un ventall de jocs d'enginy de Guixot de 8, una activitat pensada per totes les edats. A les 19 h vam seure per escoltar el concert de l'Orquestra Venus i tot seguit també vam poder ballar les cançons que ens van oferir. Enguany també vam comptar amb el Correfoc a càrrec dels diables del Voltreganès Foc i Ganxo.

Diumenge va iniciar amb la missa solemne, la xocolatada popular i la ballada de gegants amb la Colla Gegantera de Vinyoles, la colla gegantera "Sac i ganxo" de Sant Hipòlit de Voltregà i gegants de Sant Vicenç de Torelló. Tot seguit els inflables refrescants i la festa de l'escuma van ser tot un èxit, ja que va ser un diumenge calorós i petits i grans ens vam animar a refrescar-nos. A la tarda va ser el torn de les havaneres amb Son de la Havana, i la festa va acabar amb el tradicional castell de focs.

Esperem que tothom gaudís de la festa major! Us deixem un recull d'imatges.

Darrera actualització: 12.07.2022 | 11:57