Festa Major de La Gleva 2022

Dilluns, 12 de setembre de 2022 a les 08:00

La Festa Major de La Gleva, iniciada dijous 8 de setembre amb la missa solemne, les sardanes a càrrec de la cobla Lluïsos de Taradell, l'Escape room i la presentació de l'exposició 100 anys de la coronació de la Mare de Déu de la Gleva, va tenir una molt bona rebuda per la població del nostre municipi.

Divendres va tenir lloc la marató de sang amb un total de 90 donacions al llarg del matí i la tarda. Al llarg de la tarda vam gaudir de l'actuació de clown i acrobàcies Una gran obra amb la companyia Alquímia. Tot seguit vam assistir al pregó de Festa Major amb Mercè Dílmer Barraca, tot fent un repàs de la història de l'escola bressol municipal Can Riva.

Seguidament, unes 200 persones van realitzar la caminada nocturna que finalitzava amb la botifarrada popular amenitzada amb Els homes que parlen sols, poesia, monòlegs i cançons a càrrec de Goday Garcia i Guillem Ramisa; el concert per a tots els públics amb Pelat i pelut i finalment els Juantxitos van tancar els actes de la nit, que comptava amb punt lila.

Dissabte va començar amb la xerrada col·loqui 50 anys de l'escola bressol municipal Can Riva, on es va parlar de la importància de les escoles bressol. A la tarda va tenir lloc el Quinto, el concert amb La Principal de la Bisbal, el partit de futbol de Festa Major amb Victòria del CF La Gleva per 5 gols a 2 davant la UE Seva. Seguidament, vam gaudir del concert d'orgue a càrrec de Pau Riuró i per acabar la nit el ball amb La Principal de la Bisbal que es va fer curt per les persones assistents.

Diumenge el matí va ser destinat a famílies, infants i joves, amb la xocolatada popular, el tobogan aquàtic i els inflables junt amb la molt esperada festa de l'escuma. Finalment, les havaneres amb els Americanus i el castell de focs van donar per tancada una nova edició de la Festa Major 2022!

Us deixem amb un recull d'imatges.

Darrera actualització: 13.09.2023 | 14:23