Carnestoltes del Voltreganès 2023

Dilluns, 13 de febrer de 2023 a les 10:00

"El Carnestoltes del Voltreganès, un carnestoltes petit i eixerit" com ens deia una veïna del poble, i així és, un carnestoltes que va començar ja fa dies amb una història nova!

En Marro, un personatge que es va presentar a tots els centres del Voltreganès per animar a participar en el Joc del Marro i convidant-los al Carnestoltes que diumenge 12 de febrer a les 10.30 h del matí va iniciar malgrat el fred i la boira.

A les 11 h va sortir el sol i la rua, que va unir colles i comunitats educatives ben representades per infants, famílies i acompanyants.

Un dia radiant amb una rua amb gran nombre d'integrants, enèrgics i amb ganes de saltar i ballar, va passar pels carrers del Voltreganès i un cop a La Pista, l'aclamada Reina del Carnestoltes va ser l'encarregada d'obrir l'acte i donar els premis i diplomes a les comparses.

Una mica més de ballaruca amb l'animació infantil i finalment quan ja hi havia gana, unes 300 persones van gaudir de l'arrossada del dinar de carnestoltes.

La Comissió de Carnestoltes, integrada per membres de tots els centres educatius d'infantil i primària del Voltreganès, va ser l'encarregada d'impulsar aquesta festa i de propiciar la participació i així va ser. Bona feina!

Organitzen: Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà i Ajuntament de les Masies de Voltregà.

Darrera actualització: 13.02.2023 | 13:21