Calendari de Portes Obertes dels centres educatius del Voltreganès i Preinscripcions del curs 2023-24 d'infantil, primària, secundària i batxillerat

Dissabte, 4 de març de 2023 a les 08:00

En un moment tan important, com és el fet d'escollir el centre educatiu pels vostres infants i joves, des de l'Ajuntament recomanem a les famílies visitar els centres educatius durant els dies de Portes Obertes que ofereixen els centres educatius del nostre poble.

Aprofiteu el moment per conèixer els centres, el projecte educatiu de cada centre, les instal·lacions i equipaments, els programes educatius que impulsen, així com quines metodologies d'aprenentatge estan portant a terme.

Durant aquestes trobades també és important que us pugueu interessar per la participació de les famílies en la comunitat educativa i tota aquella informació que considereu important per l'escolarització dels vostres fills i filles.

Així, les dates de portes obertes per visitar els centres educatius d'educació infantil de 2n cicle (P3, P4 i P5), primària, ESO i batxillerat, són els que trobareu al cartell adjunt.

Podeu consultar les dates de preinscripció i matrícula aquí.

Pel que fa l'Escola EFA Quintanes (cicles formatius) realitzaran entrevistes personalitzades en hores convingudes a www.quintanes.com. El codi de l'escola és el 08032154.

Darrera actualització: 03.03.2023 | 13:23