10a edició del lliurament de guardons del Segell Infoparticipa

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 08:00

El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona va atorgar dilluns 20 de març a la tarda el segell Infoparticipa 2022 a l'Ajuntament de les Masies de Voltregà per haver assolit un 90,38% de transparència a la web municipal.

L'alcaldessa de les Masies de Voltregà, Verònica Ruiz Leiva, va recollir el guardó en un acte celebrat a la sala d'actes del Rectorat de la UAB, presidit pel director general de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtiques de la Generalitat de Catalunya, Jaume López.

Un total de 148 institucions catalanes: 135 ajuntaments, 10 consells comarcals i 3 diputacions de Catalunya van rebre el Segell Infoparticipa, un guardó atorgat pel grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la UAB com a reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya.

L'objectiu és col·laborar en la implementació de la Llei de Transparència i en la millora permanent dels continguts que s'ofereixen per i amb la ciutadania.

Els resultats de l'anàlisi s'introdueixen a la plataforma Mapa Infoparticipa mitjançant un gestor de continguts que publica automàticament els resultats geo-referenciats, amb el percentatge que ha assolit cada web. Aquesta ha estat la 10a edició pels ajuntaments, la 8a per als consells comarcals i la 7a per a les diputacions.

Darrera actualització: 23.03.2023 | 09:46