Jornada de portes obertes als centres educatius del Voltreganès

Divendres, 1 de març de 2024 a les 08:00

Aquest mes de març les escoles d'infantil, primària i secundària realitzen jornades de portes obertes i xerrades informatives per les famílies.

En un moment tan important, com és el fet d'escollir el centre educatiu pels vostres infants i joves, des dels ajuntaments de Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà recomanem a les famílies visitar els centres educatius durant els dies de Portes Obertes que ofereixen els centres del nostre poble.

Aprofiteu el moment per conèixer els centres, el seu projecte educatiu, les instal·lacions i equipaments, els programes educatius que impulsen, així com quines metodologies d'aprenentatge estan portant a terme.

Durant aquestes trobades també és important que us pugueu interessar per la participació de les famílies en la comunitat educativa i tota aquella informació que considereu rellevant per l'escolarització dels vostres fills i filles.

Al cartell adjunt, trobareu les dates, horaris i condicions de les jornades organitzades als diferents centres educatius.

Pel que fa a les dates per a la presentació de sol·licituds de preinscripció:
Educació infantil i primària: del 6 al 20 de març
Educació Secundària Obligatòria: del 8 al 20 de març

Més informació a https://preinscripcio.gencat.cat/ca/detalls/noticia/dates-preinscripcio-2024-2025 i també a:

Escola Comtes de Lacambrahttp://www.comtesdelacambra.cat/
Escola Voltregàhttp://escolavoltrega.cat/
Escola La Glevahttp://escolalagleva.cat/
Institut del Voltreganèshttps://agora.xtec.cat/iesdelvoltreganes/

Pel que fa a l'Escola EFA Quintanes (cicles formatius) realitzaran entrevistes personalitzades en hores convingudes a www.quintanes.com o al 93 850 24 41. El codi de l'escola és el 08032154.

Darrera actualització: 28.02.2024 | 13:14