Ja tenim Guanyadors del Joc del Marro 2016

Dilluns, 1 de febrer de 2016 a les 00:00

El jurat de la comissió de Carnestoltes ja ha procedit a resoldre el joc del marro.

El jurat de la comissió de Carnestoltes ja ha procedit a resoldre el joc del marro i ho ha fet barrejant totes les butlletes dels nens i nenes de les escoles del Voltreganès i una mà innocent ha tret les butlletes que finalment s'han confirmat que tenien tots els marros encertats. Ha estat una tasca dura ja que algunes butlletes presentaven gairebé tots els marros correctes menys un! Finalment podem dir que els afortunats han estat:

Alumnes Infantil: MARIA MONTES MARGINET DE 4 ANYS i ADRIÀ CAPDEVILA RUSIÑOL DE 4 ANYS.

Alumnes de Primària: MERITXELL PLANA ERRA 10 ANYS, UGAITZ ARES ROCABRUNA 6 ANYS, JORDI SERRANO 7 ANYS i PAULA SABORIT FARALDO 11 ANYS.

La comissió del Carnestoltes del Voltreganès els dona l'enhorabona i felicita també a tots els altres nens i nenes que han participat i que ho han fet molt bé també. Moltes felicitats a tots!

Els premis es podran recollir a partir del dilluns dia 8 de febrer a les oficines de l'ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà. Qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb l'Anna Jiménez al 938502626 o al 639214995.

Darrera actualització: 05.03.2019 | 11:34