Presentació del Pla Intern d'Igualtat i obtenció del distintiu per la igualtat de gènere

Dissabte, 25 de gener de 2020 a les 09:00

Dilluns 27 de gener l'Ajuntament de les Masies de Voltregà presentarà el Pla Intern d'Igualtat i rebrà el distintiu per la igualtat de gènere.

L'Ajuntament de les Masies de Voltregà fa temps que ha mostrat el seu compromís cap a la ciutadania i cap a la plantilla, en l'establiment, desenvolupament i manteniment de totes aquelles polítiques que impulsen i integren la igualtat d'oportunitats. El 2007 la Junta de Govern va aprovar el I Pla d'Igualtat Ciutadana, on es comencen a aplicar polítiques de gènere i el 2016 s'aprova el II Pla d'Igualtat on es fa un pas més i es concreten cinc àmbits d'actuació; el compromís amb la igualtat, l'acció contra la violència masclista, drets i qualitats de vida, treball i temps i com a últim reconeixement del lideratge i participació de les dones.

L'any 2019 l'Ajuntament fa un pas més i elabora el Pla Intern d'Igualtat de Gènere on es concreten accions a fer com administració pública, per donar exemple i millorar les desigualtats entre dones i homes.

La presentació del Pla Intern de Gènere, que es farà a l'Ajuntament de les Masies de Voltregà, comptarà amb l'assistència de la Il·lustríssima Diputada de l'àrea d'Igualtat de la Diputació de Barcelona, la I. Sra. Alba Barnusell, així com l'Alcalde de l'Ajuntament de les Masies de Voltregà, el Sr. Sergi Vilamala, la tinent d'Alcalde Sra. Verònica Ruiz i la regidora de Benestar Social i Igualtat Sra. Rosa Álvarez.

L'acte començarà a les 17.00 h amb la presentació de les autoritats, seguidament el tècnic de la Fundació Ferrer i Guàrdia exposarà el Pla Intern i la presidenta de l'Associació Forgender Seal farà l'entrega del distintiu per la Igualtat de gènere.
Es finalitzarà l'acte amb un berenar per a totes les persones assistents.

Darrera actualització: 24.01.2020 | 13:13