Beques La Farga curs 2021-2022

Divendres, 30 de juliol de 2021 a les 08:00

La Fundació La Farga continua amb la labor de formar talent en la 15a edició del seu programa de beques.

Les Masies de Voltregà, 29 de juliol. Fins a 25 estudiants han rebut aquest any les beques concedides per La Farga sota la finalitat d’ajudar-los en la seva formació d’estudis superiors. Un any més, l’edició ha estat marcada per la COVID-19, el que ha impedit que l’acte es formalitzés en el seu espai habitual: El Museu del Coure. De forma alternativa, l'esdeveniment s’ha realitzat telemàticament. L’entrega ha comptat amb la presència d’Oriol Guixà, president de la Fundació La Farga, l’Il·lma. Sra. Verònica Ruiz, alcaldessa de Les Masies de Voltregà i l’Il·lm. Sr. Ramon Roqué, alcalde de Sant Joan de les Abadesses, cada alcalde amb els corresponents representants de cada municipi.

Les beques, que es reparteixen entre els habitants de les Masies de Voltregà, Sant Joan de les Abadesses i treballadors i familiars de La Farga, aquest any han repartit un import total de 32,840,80 €. Oriol Guixà ha remarcat que la formació és un dels tres pilars de la Fundació La Farga, juntament amb l’àmbit social i cultural, i que aquesta és fonamental pel desenvolupament del territori.

Els alcaldes dels dos municipis també han tingut unes paraules en agraïment a la labor i compromís de la fundació. L'Il·lma. Sra. Verònica Ruiz, alcaldessa de Les Masies de Voltregà, ha transmès la seva gratitud amb el fet que una empresa referent com La Farga col·labori d'aquesta manera amb el territori apostant pels joves i que en el conjunt representa un benefici per a la mateixa comarca.

De la mateixa manera ho ha fet l’Il·lm. Sr. Ramón Roqué, alcalde de Sant Joan de les Abadesses, que si bé no ha volgut encasellar aquesta activitat com a
retenció de talent en el territori sí que ha parlat de la seva creació i de les oportunitats que això comporta pels estudiants.

La Fundació La Farga ha apostat sempre pel desenvolupament de la joventut de l'entorn. Des del 2006, amb més de 700 beques atorgades i més d’un milió d’euros invertit, ha volgut contribuir en el futur de les noves generacions que seran els professionals del dia de demà.

Per a qualsevol dubte o aclariment dirigiu-vos a Irma Dachs 639 769 149

Darrera actualització: 16.08.2021 | 09:02