Actes de la diada de Sant Jordi 2024

Dilluns, 29 d'abril de 2024 a les 10:30

Dimarts 23 d'abril coincidint amb la diada de Sant Jordi, es va fer la gran arrossada a la Caseta del Despujol. L'arrossada va reunir una quarantena de persones del Voltreganès, que van estar molt contentes de tornar a recuperar aquest acte.

Diumenge 28 d'abril es van celebrar les activitats de Sant Jordi a la Pèrgola de la Gleva a causa de l'esperada pluja que no va fer enrere als assistents que volien adelitar-se de la xocolatada popular i la resta d'activitats programades.

La companyia Cia Milnotes va fer gaudir a la mainada amb l'espectacle musical "La llegenda de Sant Jordi". A continuació diversos grups d'alumnes de Fitness Voltregà van fer una demostració de coreografies relacionades amb la primavera que van fer venir gana als assistents de l'arrossada popular.

A la tarda vam comptar amb el grup Neus Mar Trio que va captivar al públic amb una selecció d'havaneres. Les sardanes van anar a càrrec de la Cobla Berga Jove i van tancar les actuacions de la tarda els balls en línia amb l'Espai Activa't del Voltreganès.

Com ja és tradició, per tancar la celebració, es va celebrar la botifarrada solidària amb la qual s'han recaptat 330 € que van destinats a la Fundació Catalana de l'Esclerosi Laterial Amiotròfica Miquel Valls.

Darrera actualització: 29.04.2024 | 11:07