Actes de la diada de Sant Jordi i Santa Jordina 2022

Dilluns, 25 de d’abril de 2022 a les 09:00

Dijous 21 d'abril coincidint amb els actes de la diada de Sant Jordi i Santa Jordina, s'ha recuperat la gran arrossada a la caseta, que s'organitzava cada any al municipi. L'arrossada va reunir una cinquantena de persones del Voltreganès, que van estar molt contents i contentes de tornar a recuperar aquest acte després d'un parell d'anys de pandèmia. A causa de la pluja es va fer a la pèrgola de la Gleva.

Dissabte es va fer la presentació dels llibres La chica que no quería nada de Montse Romero i Un poema entre els estels i la Terra de Jèssica Roca.

Diumenge 24 d'abril es va celebrar la Festa de la Plaça Sant Jordi. Al matí es va oferir una xocolatada popular, tot seguit la companyia Patawa va fer gaudir a la mainada amb l'espectacle "Llegenda en veu de drac". A continuació diversos grups d'alumnes de Fitness Voltregà van fer una demostració de coreografies relacionades amb la primavera.

A la tarda vam comptar amb el grup Crema Catalana que va delectar al públic amb una selecció d'havaneres. En acabar les persones assistents van degustar el rom cremat que va preparar en Toni Riera.

Les sardanes van anar a càrrec de la Cobla Berga Jove i van tancar les actuacions de la tarda i com ja és tradició es va celebrar la botifarrada solidària amb la qual s'han recaptat 472 € que van destinats a la Fundació Catalana de l'Esclerosi Laterial Amiotròfica Miquel Valls.

Darrera actualització: 04.05.2022 | 11:16