Afectacions de trànsit excepcional per batuda de senglars

Dimarts, 28 de juliol de 2020 a les 10:00

Dijous 30 de juliol de les 5 de la tarda fins a les 11 de la nit es durà a terme una batuda de senglars a la carretera C-17z, sense ús d'armes de foc.

Donada la presència de senglars a la zona de la C-17z, s'ha organitzat aquesta actuació que comptarà amb el suport dels Mossos d'Esquadra i l'Associació de Caçadors.

Per garantir la seguretat durant la batuda es tallaran els accessos des de la rotonda de la Gleva fins a la Zona Esportiva del Despujol, així com els carrers que desemboquen en aquest tram de la carretera C-17z. Per tal d'evitar que els animals puguin circular sense control, es tancaran els carrers amb tanques a un extrem del carrer i personal qualificat a l'altre.

És per això que us recomanem que circuleu per les vies alternatives d'accés al municipi: carretera BV-4608, carretera de Can Bondia, rotonda del Camps i barri del Despujol.

La finalitat d'aquesta actuació és foragitar els animals per tal que abandonin l'entorn urbà i tornin al bosc, amb l'ajut dels gossos rastrejadors. En cap cas es farà ús d'armes de foc.

Gràcies per la vostra atenció.

Darrera actualització: 28.07.2020 | 13:44