Àrea Camper a les Masies de Voltregà

Dimecres, 15 de març de 2023 a les 08:00

A través del projecte "Osona Territori Camper" liderat per Osona Turisme, l'any 2018 es van adequar 12 àrees camper a diferents municipis de la comarca d'Osona, per tal que furgonetes càmper i autocaravanes poguessin pernoctar en espais segurs i propers als municipis, al mateix temps que envoltats de natura. Aquest projecte es va poder portar a terme amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Les Masies de Voltregà forma part del projecte Osona Territori Camper des dels seus inicis i compta amb una àrea camper amb 7 places d'aparcament, presa de llum, buidatge d'aigües grises i negres i aigua potable. Disposa també d'una zona de pícnic i està situada just al davant de la zona esportiva del Despujol i les piscines municipals (obertes tot l'any).

L'àrea sempre ha estat de pagament (3 €), però des de fa uns mesos s'hi ha instal·lat una barrera per tal de poder controlar l'accés i evitar el vandalisme, que ha anat en augment els últims temps.

Des de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de les Masies de Voltregà es treballa per anar fent millores a l'àrea i que esdevingui un punt de referència a la comarca.

Darrera actualització: 14.03.2023 | 12:35

Imatges