BAN Revetlles de Sant Joan i de Sant Pere

Dimecres, 22 de de juny de 2022 a les 14:00

Davant la celebració de les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere d'aquests pròxims dies que donen pas a la nova estació de l'estiu, amb la previsió d'uns dies molt calorosos i amb la finalitat que aquestes siguin viscudes intensament, amb respecte i sense incidents us vull fer avinent el següent:Davant la celebració de les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere d'aquests pròxims dies que donen pas a la nova estació de l'estiu, amb la previsió d'uns dies molt calorosos i amb la finalitat que aquestes siguin viscudes intensament, amb respecte i sense incidents us vull fer avinent el següent:

Està prohibit fer fogueres i tirar coets, petards i altra pirotècnia a menys de 500 metres de les zones boscoses, atès que es poden provocar incendis forestals.

No es poden tirar petards i coets en jardins públics amb massa forestal, ni en direcció a les cases, a causa de la situació de sequera actual.

No es pot encendre cap foguera en tot el terme municipal, sense el permís corresponent.

Quan manipuleu productes pirotècnics heu de seguir totes les recomanacions del producte. Assegureu-vos que els vostres petards detonin a una distància prudencial de la resta de persones i zones de perill com terrenys agrícoles o espais envoltats de vegetació o bosc.

Recordeu que no podeu fer explotar petards en el mobiliari urbà, així com utilitzar-lo de llançadora de coets. Així mateix, i per garantir el benestar animal, es recomana no tirar petards fins a la tarda de la revetlla.

Si sou propietaris/àries de solars, us demanem que en feu la neteja al més aviat possible i que els mantingueu sempre en bones condicions de salubritat i seguretat.

Per a qualsevol urgència teniu a la vostra disposició el telèfon general d'emergències 112.

Finalment, animar-vos a participar de l'acte de rebuda a Vinyoles i la Gleva de la Flama del Canigó aquest dijous dia 23 de juny a les 20.45 h i a les 21.45 h respectivament.

Que tingueu molt bones revetlles.

Darrera actualització: 22.06.2022 | 16:00