Campanya de sensibilització en diversitat funcional

Dijous, 6 de febrer de 2020 a les 15:00

Es tracta de la campanya “Posa’t al seu lloc” i es durà a terme durant 10 dies des d’aquest febrer fins el mes de maig a alumnes de primària i ESO.

La campanya “Posa’t al seu lloc” té per objectiu sensibilitzar sobre l’existència de barreres arquitectòniques que dificulten la vida a les persones amb mobilitat reduïda. En els cursos de primària es fa una activitat on es pinta amb els peus, un circuit pel centre en cadira de rodes i una altra activitat amb els ulls tapats. Pel que fa als centres de secundària, els alumnes fan un circuit utilitzant cadires de rodes i també amb els ulls tapats.

Aquestes experiències compten amb la col·laboració de persones amb diversitat funcional de l’entitat que expliquen les seves vivències en primera persona.

A les Masies de Voltregà es durà a terme als cursos de 3r i 4rt de primària de les escoles Despujol i La Gleva, i als cursos de 3r i 4rt d’ESO de l’Institut Voltreganès. Faran la campanya de sensibilització uns 250 estudiants. Cada sessió la faran dos o tres monitors, en funció de la quantitat d’estudiants, i dura entorn de 2 hores.

Les activitats estan englobades dins d’una programació anual, on es treballen diferents temàtiques i està elaborada conjuntament amb la comunitat educativa. Totes les activitats i projectes els finança la regidoria d’educació i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 06.02.2020 | 15:07

Imatges

Diversitat funcional Diversitat funcional