Campanya per a la reactivació econòmica de la restauració i centres d'estètica

Dimecres, 25 de novembre de 2020 a les 09:00

L'Ajuntament de les Masies de Voltregà entrega 1 val de 5 euros als 3.216 veïns i veïnes del municipi amb l'objectiu de reactivar de forma immediata les activitats econòmiques dels sectors de la restauració i centres d'estètica que han hagut de tancar durant la segona onada de la COVID-19 i recuperar la socialització del municipi tot respectant les mesures marcades per les autoritats sanitàries.

Des de l'Ajuntament de les Masies de Voltregà impulsem la nostra economia local des de sempre i és cert que des de la pandèmia del coronavirus estem encara més compromesos en aquest sentit. Per nosaltres és vital que el nostre Comerç Local i tots els serveis que tenim, sàpiguen que hi som i que estem apostant tan fort com podem.

Com a continuació de la campanya de suport al comerç local realitzada el passat mes de juny (es van atorgar ajudes de 1.000 € a tots els comerços que van haver de cessar la seva activitat amb motiu de l'activació de l'estat d'alarma el 14 de març), l'Ajuntament llença una nova iniciativa amb l'objectiu que els bars, restaurants i centres d'estètica del municipi puguin recuperar de forma immediata la clientela i l'activitat econòmica. Les dues campanyes realitzades han tingut un cost de 37.000 €.

Els veïns i veïnes de les Masies de Voltregà rebran un val de 5 € per persona empadronada a la seva llar, que podran utilitzar en compres superiors a 20 euros. Els establiments poden acceptar un màxim de 2 vals per despesa, si aquesta és superior a 40 euros i participen 2 persones en la compra.

La campanya finalitzarà el dia 31 de gener de 2021.

"Aquesta segona campanya ha tingut molt bona acollida entre els establiments dels darrers tancaments acordats pel Govern de la Generalitat, ja que tots s'hi han sumat i ens han agraït la iniciativa. Esperem que tingui el mateix impacte positiu entre la població i que seguint totes les indicacions i mesures vigents, s'amortitzin tots els vals que hem enviat", ha declarat Verònica Ruiz, primera tinent d'alcalde.

Darrera actualització: 25.11.2020 | 13:32