CÀPSULA ONLINE 2020

Dimecres, 25 de març de 2020 a les 10:40

L'orientació acadèmica i professional, a un clic.

Els dies 11, 12 i 13 de març de 2020 a l'Edifici i el Recinte Firal el Sucre de Vic el Consell Comarcal d'Osona, juntament amb les regidories de joventut de la comarca, va organitzar la sisena edició de les jornades Càpsula, destinades a l'orientació acadèmica i professional, on s'esperava la presència de 1500 alumnes de 4t d'ESO, PFI i Garantia Juvenil de 27 centres educatius de la comarca.

El Departament d'Educació va instar, a causa de l'alerta pel Coronavirus, a la suspensió de tota activitat educativa que es faci fora dels centres i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. És per això que es va decidir la suspensió de les Jornades Càpsula 2020. Després d'avaluar la situació, s'ha decidit que aquesta suspensió sigui definitiva. Aquesta decisió s'ha pres davant la perspectiva a curt i mitjà termini en relació amb les mesures adoptades per frenar el COVID-19 i per la proximitat de les preinscripcions als centres educatius.

Malgrat això, i per a no deixar sense l'orientació acadèmica que oferien les jornades als centenars d'alumnes afectats per la suspensió, s'ha determinat transformar el projecte i presentar el "Càpsula Online", plataforma a on us trobeu ara mateix, a on els diferents centres educatius podran accedir a bona part dels continguts que s'haguessin pogut trobar a les jornades.

Aquesta plataforma anirà combinada d'un acompanyament en l'assessorament acadèmic als diferents punts d'informació juvenil de la mà dels professionals de joventut de la comarca. L'orientació acadèmica i professional, a un clic.

Pel que fa a la xerrada per a professionals de Roman Castro, es durà a terme el pròxim divendres 27 de març a les 11 h per videoconferència, i us hi podeu inscriure clicant aquí.

Darrera actualització: 25.03.2020 | 10:50