Càsting de la segona edició d'Eufòria

Divendres, 21 de d’octubre de 2022 a les 08:00

Arrenca el càsting per les persones que vulguin concursar per a la segona edició d'"Eufòria", el concurs de talents de TV3.

La tria està oberta a tot tipus de perfils i estils vocals, amb la condició: que tinguin veu, actitud i ganes de menjar-se l'escenari!

La segona edició del gran èxit de la temporada a TV3 comença a escalfar motors. Ja està disponible el lloc web on cal inscriure's per optar a formar part de la nova fornada de concursants d'"Eufòria". En entrar al web del programa, hi trobareu l'enllaç en què els usuaris i usuàries podran registrar les dades personals i, automàticament, rebran un correu amb els passos que cal seguir per completar el procés. Hauran d'omplir un qüestionari, enviar fotografies i pujar-hi tres vídeos breus presentant-se i demostrant les seves habilitats cantant en català i en un altre idioma de lliure elecció. Tot aquest procés es farà de forma virtual i s'acabarà el 16 de novembre.

Un cop acabat el període d'inscripció, l'equip de càsting farà una primera selecció de persones concursants i els convidarà a participar en la segona part de càsting, que serà presencial. De la segona ronda en sortirà la selecció definitiva que participarà en el nou "Eufòria". A la primera edició del concurs s'hi van presentar més de 1.500 persones d'arreu del territori i l'equip del programa espera que la segona edició superi aquest nombre i opti a convertir-se en un dels càstings més multitudinaris organitzats mai a Catalunya.

En el àmbit artístic, els nous aspirants tindran un gran repte: superar l'altíssim nivell demostrat pels setze eufòrics que van participar en la primera edició. Podran fer-ho? La resposta, cada dia més a prop.

Darrera actualització: 19.10.2022 | 10:28