Comunicat d'increment de cabal del riu Ter

Dimecres, 23 d'octubre de 2019 a les 00:00

Es comunica que, segons informa l'Agència Catalana de l'Aigua, el cabal del riu Ter té un augment important.

El riu Ter a les estacions de Sant Joan de les Abadesses i de Ripoll ha superat el nivell d'ALERTA. Les pluges acumulades a la conca al llarg de les últimes 12 hores ha provocat un augment destacable del cabal del riu en el tram entre Ripoll i les Masies de Roda.

El cabal podrà comportar la inundació de zones properes al riu, així com a guals i a passeres. Es preveu que aquesta situació es mantingui les properes hores. Es recomana als municipis de Sant Joan de les Abadesses, Ripoll, Les Lloses,Santa Maria de Besora, Montesquiu, Sora, Sant quirze de Besora, Orís, Sant Vicenç de Torelló, Torelló, les Masies de Voltregà, Manlleu, Gurb, les Masies de Roda, Roda de Ter, Tavèrnoles, Santa Maria de Corcó i Tavertet que realitzin les següents actuacions: Actuacions durant l'increment de cabal Mantenir el tancament de punts baixos, guals i accessos a la llera.

Aviseu aquelles persones que facin activitats a la llera del riu. Recordeu de reportar, si en teniu, les incidències al CECAT. RECORDEU, EL PLA INUNCAT ESTÀ ACTIVAT EN EMERGÈNCIA.

Les pluges de la nit obliguen a fer diverses actuacions. A la imatge veiem la caiguda d'un arbre a la c-17 pk 73, que ja ha estat retirat.

Darrera actualització: 23.10.2019 | 10:04