Cronoescalada Up Xic Trail

Dilluns, 23 d'agost de 2021 a les 08:00

El 5 de setembre t'esperem a la Cronoescalada Up Xic Trail, inscripcions obertes!

Up Xic neix d'un humil projecte de 3 joves estudiants l'any 2018. Neix amb el lema "EL/LA PROTAGONISTA ETS TU" que reflexa la intenció de l'organització en tractar a tots els participants de la millor manera possible i crear un molt bon ambient d'esport salut. Amb un primer any de molta il·lusió s'arriba fins als 80 participants en la primera Cronoescalada Up Xic.

A partir d'aqui s'uneixen 2 integrants més a l'equip organitzatiu que amb molta feina i dedicació, l'any 2019 es decideix de fer entrar en la programació de la cursa una sèrie de curses infantils, anomenades Up Xic Kids, dins del calendari de la Catalonia Kids Cup. Amb aquestes curses s'aconsegueixen fins a 250 participants.

Per a aquest 2021 s'introdueix  com a novetat la incorporació de la Up Xic Kids al Circuit Català d'escoles de Trail organitzat per la FEEC.

La cursa que ens dóna nom, la Cronoescalada Up Xic té sortida al poble de Sant Hipòlit de Voltregà i arribada a l'ermita de Sant Martí Xic dins de la població de Les Masies de Voltregà, municipi pel qual es passa una major part del recorregut. La cursa es caracteritza per tenir un recorregut exigent i tècnic que et porta a disfrutar d'una magnífica posta de sol a l'ermita de Sant Martí Xic.

Darrera actualització: 23.08.2021 | 13:02