Dissabte ple d'activitats

Dilluns, 22 de maig de 2023 a les 13:00

Dissabte 20 de maig, es va celebrar a la Pèrgola de la Gleva el Torneig d'Escacs Escolar i la tarda de jocs de taula amb Osona juga. Al Santuari de la Gleva es va gaudir d'un concert de piano i soprano.

L'Ajuntament de les Masies de Voltregà organitza anualment el Torneig d'Escacs Escolar en col·laboració amb l'Escola d'Escacs d'Osona, adreçada a l'alumnat de 1r de primària fins a 2n de batxillerat. En un ambient fantàstic, es van jugar 6 rondes del torneig. L'ajuntament va obsequiar a tothom qui va participar amb un detall, i l'Escola d'Escacs d'Osona, els va fer entrega d'un val per una classe gratuïta. El lliurament dels premis va ser a càrrec de l'alcaldessa de les Masies de Voltregà, Verònica Ruiz, el regidor d'esports, Ramon Pardo, i l'impulsor, any rere any, d'aquest torneig, Toni Vilella.

Podi del torneig:
1r classificat: Adrià Pérez (Tona - La Crema)
2n classificat: Raimondo-Gabriel Beldie (CE Vic)
3r classificat: Eric Sagalés (Tona - La Crema)

En el grup Sub-10, s'han lliurat els següents trofeus:
1r classificat: Yaroslav Lopatin (UKR, Escola Voltreganès)
2n classificat: Josep Del Fante (Tona-La Crema)
3r classificat: Pep Romà (Escola Mare de Déu del Sòl del Pont, Roda de ter)

En finalitzar el torneig d'escacs, l'entitat Osona Juga va posar a disposició de la mainada i les famílies, jocs de taula molt diversos i entretinguts per a totes les edats.

Gràcies per participar!

El mateix dissabte i dins la programació dels actes que l'Ajuntament de les Masies de Voltregà organitza per celebrar el Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de la Gleva, es va oferir un concert al Santuari de la Gleva, a càrrec de la pianista Maria Teresa Monclús i la soprano Anna López Castells Seuba.

Les dues artistes van destacar l'excel·lent acústica del Santuari, i el públic va corroborar la gran qualitat de les peces interpretades amb un fort aplaudiment.

Darrera actualització: 22.05.2023 | 13:53