Dona sang, ets IMPRESCINDIBLE!

Dimarts, 24 de novembre de 2020 a les 12:00

Divendres 4 de desembre suma't a la donació de sang a la Casa de Cultura El Mallol, en horari de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h. Inscriu-te a donarsang.gencat.cat

• La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l'assistència sanitària en els hospitals durant aquests dies.
• Avui hi ha reserves de sang per als pròxims 8 dies, quan el nivell òptim són 10.
• Cal reservar hora per donar sang a donarsang.gencat.cat

Campanyes amb mesures de seguretat
La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als pacients dels hospitals.

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l'espai, han de guardar una distància mínima d'un metre i mig amb la resta de persones i tenen un bolígraf d'un sol ús per emplenar el qüestionari, entre d'altres.

Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Ets donant de sang, ets IMPRESCINDIBLE!

Darrera actualització: 24.11.2020 | 13:43