El Consell Escolar Municipal aprova les activitats per aquest curs

Divendres, 11 d'octubre de 2019 a les 08:00

Durant la sessió, es va informar de l'exposició "Controles?" que els pròxims dies visitarà el nostre poble, es va fer una valoració de les activitats del curs passat i la posada en marxa de les activitats per aquest curs escolar.

Dijous 10 d'octubre es va celebrar una nova sessió del Consell Escolar Municipal a l'Ajuntament de les Masies de Voltregà, presidida per l'alcalde, Sr. Sergi Vilamala i la regidora d'Educació, Gemma Sánchez.

Es va tractar entre els punts de l'ordre del dia la presentació de l'exposició "Controles?", una eina educativa per a la prevenció de drogues que estarà ubicada en espais de l'Ajuntament, del 24 d'octubre a l'11 de novembre. També es va projectar un vídeo de les activitats del curs passat i es va informar sobre la posada en marxa de les activitats que es portaran a terme al llarg d'aquest curs escolar.

El Consell Escolar de les Masies de Voltregà, està integrat per 24 membres, entre els quals es compta amb representants polítics, membres dels centres escolars i de les famílies i les AMPA. Les sessions són obertes a l'assistència de públic.

Darrera actualització: 11.10.2019 | 09:49

Imatges

Consell Escolar Consell Escolar